Låt ditt företag sponsra min insamling till ALS-forskningen

Om du är företagare är det oftast effektivare att ge pengar till välgörenhet genom ditt företag än ur din privata plånbok. För varje krona du ger privat har ju ungefär en krona försvunnit i inkomstskatt och sociala avgifter. Dessutom finns det vinster att hämta hem i form av PR. Välgörenhet är en icke-avdragsgill kostnad men om du får något i utbyte för donationen, t.ex. en reklamplats, kan du bokföra gåvan som marknadsföring.

Resan från Vancouver till Tijuana kommer att vara ungefär 3,000 km lång. Ditt företag kan förbinda sig att skänka ett visst belopp, dock minst en krona, per kilometer jag avverkar. Företag som sponsrar min insamling får se sin logotyp väl synlig på bloggen med länk till dess hemsida. Dessutom får ditt företag ett fint handskrivet gåvobevis som kan sättas upp på kontoret. Ditt företag faktureras för sponsringen som betalas via PG direkt till Ulla-Carin Lindquists stiftelse för ALS-forskning när resan är över.

Om detta låter intressant är du välkommen att höra av dig till mig via e-post: pontus.loefgren@gmail.com.

Lämna en kommentar

Företagssponsor

Ett stort tack till Account IT som valt att bidra till ALS-forskningen genom att sponsra med fem kronor per kilometer jag avverkar.