Ge en gåva

Forskningen behöver din hjälp för att nå fram till en bot. Tack för att du vill vara med och bidra med en gåva till Ulla-Carin Lindquists stiftelse för ALS-forskning.

Om du vill bidra till min insamling görs det i första hand via Facebook. Vissa har rapporterat om problem med att ge en gåva från mobiltelefonen och jag ber dig därför göra betalningen från datorn. Glöm inte tillåta utlandsbetalningar om du har Nordea.

Andra betalningsmetoder

Det går att ge din gåva via Swish direkt till Ulla-Carin Lindquists stiftelse för ALS-forskning. Stiftelsens nummer är 123 900 04 98. Ange ”Pontus” i meddelandefältet.
 
Du kan även betala via PG till 90 00 49-8. Märk betalningen ”Pontus”.
 

För företag

Ditt företag kan förbinda sig att skänka ett visst belopp, dock minst en krona, per kilometer jag avverkar. Företag som sponsrar min insamling får se sin logotyp väl synlig på bloggen med länk till dess hemsida. Dessutom får ditt företag ett fint handskrivet gåvobevis som kan sättas upp på kontoret. Ditt företag faktureras för sponsringen som betalas via PG direkt till Ulla-Carin Lindquists stiftelse för ALS-forskning när resan är över. Om du är intresserad kan du höra av dig via e-post till pontus.loefgren@gmail.com.

Företagssponsor

Ett stort tack till Account IT som valt att bidra till ALS-forskningen genom att sponsra med fem kronor per kilometer jag avverkar.