Uppmärksamhet i media ger ny fart åt insamlingen

I veckan har två artiklar skrivits om insamlingen vilket är fantastiskt roligt och jag märker en effekt i form av fler gåvor. Det är Lokaltidningen i Lund och Aftonbladet som har valt att uppmärksamma min insamling.

Förra måndagen öppnade jag mobilen efter åtta dagars övning i Försvarsmakten och fick då en chock av glädje när jag såg att insamlingen hade slagit målet på 75,000 kr. Under de senaste dagarna har dock takten på gåvorna avtagit till ungefär två eller tre gåvor per dag. Artiklarna är därför mycket välkomnade – bara idag har sex personer bidragit till insamlingen och antagligen spräcker vi 100,000 kr om någon timme!

Om åtta dagar sitter jag på flyget över Atlanten mot Vancouver. Det är inte långt kvar och jag börjar bli riktigt taggad på att komma iväg och göra mig förtjänt av alla era bidrag!


Aftonbladet: https://www.aftonbladet.se/nojesbladet/a/A2madz/nyhetsankarets-son-cyklar–for-sjukdomen

Lokaltidningen i Lund: http://lund.lokaltidningen.se/nyheter/2018-06-05/-3-000-kilometer-p%C3%A5-cykel-mot-ALS-2294139.html

Tillägg 2018-06-10, Expressen: https://www.expressen.se/noje/sonens-gest-efter-svt-profilens-dod/

1 tanke på “Uppmärksamhet i media ger ny fart åt insamlingen

  1. Hej Pontus, tack för att du gör denna insats! Du trampar för min pappa också, som gick bort i ALS 2015. Lycka till! Jessica

Lämna en kommentar

Företagssponsor

Ett stort tack till Account IT som valt att bidra till ALS-forskningen genom att sponsra med fem kronor per kilometer jag avverkar.